top of page

MÜGE KAPSAMINDA YEŞİL BİNALAR SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Mühendislik Geliştirme Eğitimleri (MÜGE) 2015 Haziran ayı kapsamında 03 Haziran Çarşamba günü Elektrik Elektronik Mühendisi Arif Künar tarafından “Yeşil Binalar” konulu seminer EMO Ankara Şubesi Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seminerin açılışını EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Akgün Yalçın yaptı.


Yalçın şunları söyledi; "Yeşil binalar konusu çok önemli bir konu. Dönem başından beri aslında dile getirilen soruların arasında yer alan bir konu. Yeşil binalar konusunda ne oluyor ne bitiyor konusu oldukça merak edilen bir konu. Yeşil binaların projelendirmenin arttığı dönemde ciddi bir talep vardı. Genç meslektaşlarımıza ya da bu alanda iş yapmak isteyen meslektaşlarımıza da bir açılım olacaktır. Arif Bey bu konularda Odamızın her çalışmasına katkı veren meslektaşımız. Teşekkür ediyorum kendisine. Haziran ayından sonra tatile girip sonbaharda yeniden kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu ayki eğitimlerimizi yenilenebilir enerji üzerine kurguladık."

Arif Künar "Yeşil Binalar" sunumunun ardından katılımcıların konuyla ilgili sorularını yanıtlayarak seminerini tamamladı.

Sunuma haberin devamında pdf dosyası olarak ulaşabilirsiniz Lütfen tıklayın

Featured Posts
Önceki Haberler
Haber Arşivi
Tag ile ara
No tags yet.
Sosyal media
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Reflection
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • YouTube Reflection

© 2012 VEN ESCO. 

bottom of page